CDP Access Logo

Logo Haulotte

14 ani de experienta in domeniu

Fiind primii in acest domeniu, noi am dat tonul. Noi, intai am invatat cine ne sunt clientii, ce isi doresc acestia si acum stim asta mai bine decat oricine. De aceea, experienta ne recomanda.

Desi nu detinem cel mai mare numar de masini din Romania, noi pozitionandu-ne pe locul doi sub acest aspect, ne putem lauda cu un portofoliul considerabil de clienti. Acest lucru se datoreaza echipei logistice de exceptie care asigura distributia optima a unei flote de peste 300 echipamente, intotdeauna acolo unde este nevoie de ele, in cel mai scurt timp.

Tot experienta face ca CDP Access sa aiba cele mai flexibile variante contractuale pentru toti clientii sai, fiecare colaborare analizata corect de catre echipa noastra din cadrul Backoffice, ducand la o solutie personalizata in functie de nevoile fiecarui constructor.

In ultimii zece ani, dinamica pietii constructiilor a fost covarsitoare. Proiectele vin si se duc... la fel ca si masinile noastre. Dupa toate acestea, ce ramane mereu constant de-a lungul timpului sunt clientii, devotamentul nostru fata de acestia si nu in ultimul rand - calitatea serviciilor noastre.

Pe scurt, dupa 14 ani de activitate in acest domeniu, totul este conceput astfel incat toata lumea sa castige.
14 ANI DE EXPERIENTA IN DOMENIU

Follow us