CDP Access Logo

Logo Haulotte

Cea mai vasta retea de service

Oricat de performante ar fi, nacelele raman, totusi, niste “unelte”, iar atunci cand sunt folosite in cele mai dure conditii de exploatare, de la santierele ce trebuiesc finalizate contra-cronometru pana la minele de extractie a sarii, defectarea lor este inevitabila.

14 ani de expertiza si experienta. Aceasta este trasatura de baza a echipelor tehnice din cadrul CDP Access, rezultatul fiind rapiditatea si eficienta repunerii fiecarui echipament in functiune, la standardul impus de fabricant.

Furnizorul nostru de utilaje si piese de schimb este Haulotte Group - lider pe piata europeana si pozitionat in Top-3 la nivel mondial. Acest producatorul francez pune foarte mult accent atat pe calitatea serviciilor distribuitorilor sai cat si pe timpul de livrare al pieselor de schimb originale.

Beneficiind de suportul tehnic excelent din partea acestui furnizor de top, cu vasta experienta echipei tehnice din cadrul CDP Access, obtinem un avantaj care nu poate fi ignorat, si care ne ajuta sa raspundem prompt oricarei solicitari din Romania in maxim 24 de ore.

Prin urmare, serviciul tehnic pus la dispozitia clientilor nostri este unul din stalpii de rezistenta ai firmei CDP Access.
iscir tuv sud
14 ANI DE EXPERIENTA IN DOMENIU

Follow us