CDP Access Logo

Logo Haulotte

Suntem primii pe piata romaneasca

La sfarsitul anului 2001 firma CDP Access este prima firma care introduce nacelele in Romania, reusind astfel sa deschida piata de platforme autoridicatoare. La inceputul anului 2001, santierele romanesti nu aveau o alta alternativa pentru constructile cu deschideri mari in interior si pentru finisarea a fatadelor ample decat traditionalele schele.

Schelele necesita un timp indelungat pentru asamblare, dezasamblare si un numar foarte mare de muncitori pentru utilizarea acestora. Impactul major al platformelor autoridicatoare a fost atunci cand constructorii au observat ca o nacela cu un singur operator are acelasi randament ca o schela cu zece muncitori si o viteza de lucru net superioara, reducand astfel considerabil timpii de executie in domeniul constructiilor.

In ziua de azi, prezenta nacelelor autoridicatoare este una fireasca, unele santiere avand zeci de astfel de echipamente care lucreaza simultan. Primii care au implementat acesta tehnologie revolutionara in Romania, pionierii care au pavat drumul catre acest concept de succes sunt profesionistii de la CDP Access.

Primii pe piata de nacele

Primii pe piata romaneasca de platforme autoridicatoare

Follow us